top of page
1013527_225642354253561_1424364499_n.jpg

Ambulante jeugdhulpverlening
Ervaringsgerichte Basis GGZ en Psychosociale Hulpverlening

Bij Buitenpraktijk Bosleven mogen kinderen spelenderwijs ervaren, beleven en oefenen in een veilige omgeving. Methodische hulpverlening, (B)GGZ, onderzoek en trainingen gericht op ontwikkeling, positiviteit en het versterken van eigen kwaliteiten, kennis en kracht. Aansluiten bij de belevingswereld, in een dynamische omgeving, zoekend naar mogelijkheden dat is wat wij samen doen. Samen met de betrokken omgeving (zoals ouders, school, andere instanties) maken wij de transfer naar bijvoorbeeld thuis of op school.


Als het nodig is om de omstandigheden aan te passen zodat een situatie weer veilig wordt dan gaan wij daar met elkaar mee aan de slag. Soms is het ook genoeg om vaardigheden aan te leren of juist gebruik te maken van de kwaliteiten die al aanwezig zijn.  

Positief opgroeien is de basis van ons bestaan. Bij Buitenpraktijk Bosleven bieden wij verschillende vormen van jeugdhulp die als uitgangsprincipe het kind of de jongere centraal  zetten.

Praten is een optie, geen verplichting. Samen doen en ervaren werkt soms veel beter.


 Jongeren kunnen grenzen verkennen, hebben recht op vertrouwelijkheid en bieden wij een traject waarbij zij zelf regie kunnen nemen. Ouders, verzorgers, onderwijs en andere betrokken zien wij vanzelfsprekend als  samenwerkpartners. 

Een vrijblijvende kennismaking behoort altijd tot de mogelijkheden.

bottom of page