top of page
spinnenweb.JPG

Gezondheid en welzijn

Wil jij weer "in beweging" komen? vertrouwen krijgen in de mogelijkheden die er zijn?   Op een natuurlijke manier bezig zijn met gezondheid, goed voor jezelf zorgen, doen wat bij je past met focus, aandacht en plezier?

Vanuit ons diverse aanbod (zoals bijvoorbeeld polyvagaal theorie, natuur en dier-interventies, oplossingsgerichte methode, leefstijlaanpak, ACT etc.) is het mogelijk om samen naar de vraag te gaan die er ligt, luisteren, om vervolgens  te gaan doen wat nodig is. De bedoeling is dat je zelf  weer mogelijkheden hebt om verder te gaan.

Het sleutelwoord bij Buitenpraktijk Bosleven is persoonlijke contact, maatwerk, korte lijnen, op en afschalen en werkelijk doen wat bij je past. Samen op zoek gaan naar de juiste en meest passende aanpak, out-of-the-box denken en doen als dit nodig is.

Wij houden rekening  met wie je bent, wat je kan doen en wat er nog aan mogelijkheden open ligt om te komen tot keuzes en plannen die bij je passen.

…creëer je eigen mogelijkheden…

Het kenmerk bij Buitenpraktijk Bosleven is dat het hele proces gericht is op een totaal plaatje zodat er een balans wordt gevonden.

…zelf weer in controle zijn en verantwoordelijkheid kunnen nemen…

Om jouw doelen te behalen “zeggen wij  wat wij doen en doen wij wat wij zeggen” De bedoeling is om handvatten aan te reiken die praktisch en toepasbaar ingezet kunnen worden.

bottom of page