top of page

Buitenpraktijk Team

wie doet wat

Ons Team: Our Team

Fiona van Hout

Praktijkhouder

 Fiona is praktijkeigenaar en werkt sinds 1997 als psycho-sociaal hulpverlener met specialisatie jeugd en gezin, complexe casuïstiek en regie. In 2008 is Bosleven opgericht vanuit de visie dat hulpverlening het beste werkt als je het aanbiedt op de manier die bij je past. Fiona is inmiddels verantwoordelijk voor de dagelijkse interne en externe processen, onderhoud de samenwerking met collega's, opdrachtgevers en is samen met Huib verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op het landgoed.

fiona prof foto.jpg

Huib Ouwerling

praktijkeigenaar en projectbeheer

 is mede eigenaar van Landgoed de Meerberg en opgeleid bewegingsagoog. Huib heeft de jaren daarna gewerkt bij defensie en als close-protection officer. De (internationale) ervaring in relatie tot sport, beweging en gezondheid heeft en de docentopleiding veiligheid/agressie beheersing, maakt Huib tot een specialist op gebied van complexe vraagstukken mbt hulpverlening in een besloten en/of  ambulante setting. Huib is mede verantwoordelijk voor crisisinterventies, maar zorgt ook voor een prettige (werk)omgeving bij Buitenpraktijk Bosleven.

Huib.JPG

Anneke Kleinloog

Toegepast Orthopedagoog

Kinderen gaan soms door een lastige periode. 

Is het dan een lastig kind of een kind wat het lastig heeft?

 Mijn grote passie is weer rust brengen in gezinnen. Hierin vind ik het werken met ouders en met de kinderen echt het mooiste wat ik mag doen. En ook als er op school ondersteuning nodig is loop ik graag een tijdje mee. 

Mijn specialisme ligt dan ook in het begeleiden van gezinnen met een kind of jeugdige met een ontwikkelings- en/of een psychische stoornis en de opvoedkundige vragen die hierbij komen kijken. 

Door met de ouders in gesprek te gaan kunnen ze soms zelf al de begeleiding aan hun kind geven wat het nodig heeft. Als het nodig is begeleid ik ook de kinderen een tijdje. Dit doe ik het liefst door creatief bezig te zijn, de natuur op te zoeken, leuke en uitdagende opdrachten te doen en te zorgen dat de kinderen plezier hebben in de begeleiding die ze krijgen.

~ Ik ondersteun graag gezinnen met de meest uiteenlopende wensen en hulpvragen ~

Specialist opgroeien en opvoeden, advies onderwijs, groepstrainingen -opvoedkanjers -

DSC_9281.JPG

Lara Giesselbach

Psycholoog

Lara is ontwikkelingspsycholoog i.o.t kinder-en jeugdpsycholoog. Behandeling en diagnostiek, contextuele paardentherapie (CPT) en executieve functies.

lara foto.JPG

Cynthia Both

Jeugd en gezin professional

(bedrijfs)maatschappelijk werk en gespecialiseerd regie complexe scheidingen/hulpverlening  -CynthiaBothjeugdprofessional-

cynthia.jpg

Nicole Verkerk

Ambulant hulpverlener

Ambulant hulpverlener, ouderbegeleider/gezinsoundersteuner en gespecialiseerd in  beeldentaal:  – Jij-veer-Krachtig-

1618993030083.jpeg

Lidewij van Borssum Waalkes

Zorgadministratie

 ondersteuning team, kwaliteitsmedewerker -zorganiseren-

1642660708576.jpeg

Yvonne van der Heijden

Orthopedagoog Generalist

Orthopedagoog-generalist, regiebehandelaar, diagnostiek, postmaster orthopedagoog en systeemtherapeut. gespecialiseerd in hechting, gender.  -Elevare-

Unknown-1.png

Lei Li Dwars

Orthopedagoog

"Als orthopedagoog houd ik me vooral bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met diverse problemen en klachten. In mijn behandelingen maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en binnenkort ook EMDR. Regelmatig gebruik ik creatieve manieren om de behandeling vorm te geven. Dit kan door middel van tekeningen/knutsels (in de natuur), spellen en oefeningen met paarden. Mijn expertise is het behandelen van angst en zelfbeeldproblematiek"

DSC_0958.JPG

Ilse Kloosterhuis

psychiatrisch verpleegkundige

ambulant hulpverlener, groepsbegeleider, gezinsbegeleider

Logo_lang_kleur_edited.png

Bjorn Geerts

Ambulant hulpverlener Social Work

Jeugd en Gezinsprofessional. specialisatie ambulante begeleiding, gamen en onderwijs

bjorn.jpg

Bianca Havermans

Psycho Motorisch Kindertherapeut

Als psychomotorisch kindertherapeut ben ik graag in beweging. Spelenderwijs ervarend leren. Bij Buitenpraktijk Bosleven is mijn wens werkelijkheid geworden; psychomotorische therapie geven op een buitenlocatie. De natuur voedt, ontspant en verbindt. Het is mijn doel om kinderen en hun gezinnen meer met zichzelf, elkaar en de natuur te verbinden.
Buitenpraktijk Bosleven heeft een nauwe samenwerking met Centrum Le Bon Départ, waar ik ook werkzaam ben als psychomotorisch kindertherapeut en coördinator.

Bianca Havermans.jpg

Liedewij Giri

Natuurgeneeskundig therapeut

  Natuurgeneeskunde is een therapie die gebruikt maakt van natuurlijke methoden om gezonder in balans te komen. De therapie richt zich op het uitscheiden van belastende afvalstoffen/toxines. Vanuit een nieuw herwonnen autonomie kan er gezondheid ontstaan. Natuur en geneeskunde zijn beide mijn passie. Sinds kindertijd heb ik veel projecten in de natuur ondernomen en opgezet die de gezondheid bevorderen. Deze kennis voeg ik met veel plezier toe in de landschapsontwikkeling van Buitenpraktijk Bosleven. Daar waar de natuur de mens voedt, voeden wij de natuur. Een natuur binnen en buiten onszelf.

liedewij Giri.jpg

Hey jij daar! Open Vacature

Wij staan open voor een samenwerking met een SKJ of BIG geregistreerde professional op ZZP-basis!

Heb jij een achtergond als PMTer, Social Work, Pedagoog of Psycholoog? Heb jij een drive voor het werken met jeugdigen/gezinnen, durf je zelfstandig en out-of-the box te werken. Kun jij iets toevoegen  vanuit creatieve een ervaringsgerichte (aktief, creatief, natuur  en/of  evidence-based) middelen, dan nodigen wij je graag uit voor een sollicitatie!!

Unknown.jpeg
bottom of page