top of page

Team Buitenpraktijk Bosleven

IMG_8326_edited_edited_edited_edited.jpg

Fiona van Hout

Praktijkhouder

Fiona is praktijkeigenaar en heeft ruim 25 jaar ervaring als psycho-sociaal hulpverlener met specialisatie jeugd .In 2008 is Bosleven door  Fiona opgericht vanuit de visie dat hulpverlening het beste werkt als je het aanbiedt op de manier die bij je past, vanuit beweging, creativiteit, vanuit de natuur en vanuit het idee dat je het beste kan groeien met een dosis positiviteit en perspectief. Fiona is eindverantwoordelijk voor de interne en externe processen, de samenwerking met collega's, opdrachtgevers en is samen mede verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op landgoed de Meerberg.

Get in Touch
huib_edited_edited.jpg

Huib Ouwerling

projectbeheer & ervarend leren

Huib  is opgeleid bewegingsagoog, heeft de jaren gewerkt bij defensie en als close-protection officer en besloten(jeugd)zorg. De (internationale) ervaring in relatie tot sport, beweging en gezondheid heeft en de docentopleiding veiligheid/agressie beheersing, maakt Huib tot een specialist op gebied van complexe vraagstukken mbt hulpverlening in een besloten en/of  ambulante setting. Huib is mede verantwoordelijk voor crisisinterventies, maar zorgt ook voor een prettige (werk)omgeving bij Buitenpraktijk Bosleven.

anneke_edited.jpg

Anneke Kleinloog

Toegepast Orthopedagoog

Kinderen gaan soms door een lastige periode. 

Is het dan een lastig kind of een kind wat het lastig heeft?

 Mijn grote passie is weer rust brengen in gezinnen. Hierin vind ik het werken met ouders en met de kinderen echt het mooiste wat ik mag doen. En ook als er op school ondersteuning nodig is loop ik graag een tijdje mee. 

Mijn specialisme ligt dan ook in het begeleiden van gezinnen met een kind of jeugdige met een ontwikkelings- en/of een psychische stoornis en de opvoedkundige vragen die hierbij komen kijken. 

Door met de ouders in gesprek te gaan kunnen ze soms zelf al de begeleiding aan hun kind geven wat het nodig heeft. Als het nodig is begeleid ik ook de kinderen een tijdje. Dit doe ik het liefst door creatief bezig te zijn, de natuur op te zoeken, leuke en uitdagende opdrachten te doen en te zorgen dat de kinderen plezier hebben in de begeleiding die ze krijgen.

~ Ik ondersteun graag gezinnen met de meest uiteenlopende wensen en hulpvragen ~

Specialist opgroeien en opvoeden, advies onderwijs, groepstrainingen -opvoedkanjers -

Get in Touch
yvonne.jpg

Yvonne van der Heijden

Orthopedagoog Generalist

Orthopedagoog-generalist, regiebehandelaar, diagnostiek, postmaster orthopedagoog en systeemtherapeut. gespecialiseerd in hechting, gendervraagstukken en EMDR.  -Elevare-

bjorn_edited.jpg

Bjorn Geerts

Jeugd- en gezinsprofessional

Jeugd- en gezinsprofessional, ambulante hulpverlening, specialisaties : cognitieve functies, onderwijs en ervarend leren

Get in Touch
ilse.jpg

Ilse Kloosterhuis

Psychiatrisch Verpleegkundige

Ambulant hulpverlener, groepsbegeleider, gezinsbegeleider

lara foto.JPG

Lara Giesselbach

Psycholoog

Lara is ontwikkelingspsycholoog en momenteel i.o.t kinder-en jeugdpsycholoog. Lara biedt bij Bosleven behandeling en diagnostiek, heeft als expertise contextuele paardentherapie (CPT) en is specialist executieve functies.

Get in Touch
monique.jpg

Monique Nencu

Psychotherapeut jeugd/volwassenen, EMDR practioner

cynthia.jpg

Cynthia Both

Jeugd- en gezinsprofessional

(bedrijfs)maatschappelijk werk en gespecialiseerd regie complexe scheidingen/hulpverlening  -CynthiaBothjeugdprofessional-

Get in Touch
1618993030083.jpeg

Nicole Verkerk

Ambulant hulpverlener

Ambulant hulpverlener, ouderbegeleider/gezinsoundersteuner en gespecialiseerd in  beeldentaal:  – Jij-veer-Krachtig-

DSC_0958.JPG

Lei Li Dwars

Orthopedagoog

"Als orthopedagoog houd ik me vooral bezig met diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met diverse problemen en klachten. In mijn behandelingen maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie en EMDR. Regelmatig gebruik ik creatieve manieren om de behandeling vorm te geven. Dit kan door middel van tekeningen/knutsels (in de natuur), spellen en oefeningen met paarden. Mijn expertise is het behandelen van angst en zelfbeeldproblematiek"

Get in Touch
1692713069393.jpeg

Judith van Maldegem

Jeugd- en gezinsprofessional

In de basis ben ik opgeleid als maatschappelijk werker en heb ik mij daarna ontwikkelt en geschoold in systemisch werken en ervarend leren.

Ervaringen koppelen aan gesprekken. Dat is wat ik faciliteer. Dit maakt de opgedane inzichten zoveel krachtiger en geeft ruimte om te oefenen met nieuw gedrag, andere keuzes. 

 

Overtuigd van de kracht van de natuur, ervaringen opdoen in de buitenlucht, processen op gang brengen door letterlijk in beweging te komen en gebruikmakend van de kracht van reflectie.

Bianca Havermans_edited.jpg

Bianca Havermans

Psychomotorisch kindertherapeut

Als psychomotorisch kindertherapeut ben ik graag in beweging. Spelenderwijs ervarend leren. Bij Buitenpraktijk Bosleven is mijn wens werkelijkheid geworden; psychomotorische therapie geven op een buitenlocatie. De natuur voedt, ontspant en verbindt. Het is mijn doel om kinderen en hun gezinnen meer met zichzelf, elkaar en de natuur te verbinden.
Buitenpraktijk Bosleven heeft een nauwe samenwerking met Centrum Le Bon Départ, waar ik ook werkzaam ben als psychomotorisch kindertherapeut en coördinator. (Bianca heeft een sabbatical en wij hopen haar in 2024 weer terug te zien)

Get in Touch
Marielle .jpg

Mariëlle van Velzen

Jeugd- en gezinsprofessional

Unknown-9.jpeg

Lidewij & Martine

Administratie & aanmeldingen

Lidewij biedt samen met haar collega Martine administratieve ondersteuning aan ons gehele team en is mede-verantwoordelijk voor de uitvoering van de backoffice. Vanwege haar achtergrond als social worker is zij ook kwaliteitsmedewerker en mede-verantwoordelijk voor de aanmeldingen en intake -zorganiseren-

Get in Touch

Hey jij daar! Open Vacature

Wij staan open voor een samenwerking met een SKJ of BIG geregistreerde professional op ZZP-basis!

Heb jij een achtergond als PMTer, Social Work, Pedagoog of Psycholoog? Heb jij een drive voor het werken met jeugdigen/gezinnen, durf je zelfstandig en out-of-the box te werken. Kun jij iets toevoegen  vanuit creatieve een ervaringsgerichte (aktief, creatief, natuur  en/of  evidence-based) middelen, dan nodigen wij je graag uit voor een sollicitatie!!

Get in Touch
Unknown.jpeg
bottom of page